به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / پریسا ترابی افزود: مصرف گوشتهای كم
چربی بهویژه گوشت سفید برای كاهش چربیهای بد خون و پیشگیری از
بیماریهای قلبی عروقی، فشارخون بالا، دیابت، بعضی
سرطانها و نقرس توصیه میشود.
وی گفت:
لازم است افراد در هفته 2 تا 3 بار غذای حاوی گوشت یا مرغ در برنامه خود بگنجانند و هنگام
آماده كردن انواع گوشت برای پختن، چربی و پوست آنرا دور بریزند همچنین گوشت،
مرغ و ماهی را با روش های سالم مانند بخارپزكردن، آب پز كردن و تنوری
كردن طبخ كنند.
به گفته این متخصص تغذیه،
ماهی سرشار از چربیهای مفیدی است كه در گوشتهای دیگر وجود ندارند بنابراین
حداقل هفتهای 2 بار ماهی بخارپز، تنوری یا كباب شده مصرف كرده و تا
حد امكان ماهیهای چرب مانند ماهی تن و ماهی آزاد را انتخاب كنند و مصرف گوشتهای
فرآوری شده مثل سوسیس، كالباس و كنسروهای گوشت (مانند تن ماهی) را
محدود كنند./س