محققان دانشکده پزشکي دانشگاه واشنگتن، دريافتند؛ محتواي فلوئور در چاي کيسه اي از حد استاندارد بيشتر است که براي دندانها مضر است.

به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران، ميزان بالاي فلوئور چاي کيسه اي باعث بروز فلوئوروز دندانها مي شود که با تکه هاي سياه در ميناي دندان تظاهر مي کند و عامل پوسيدگي است.
در يک تحقيق محققان آمريکايي انواع مختلف چاي کيسه اي را مورد بررسي قرار دادند.
مشخص شد، مقدار فلوئور در بسياري از آنها دوبرابر بيشتر از غلظت مجاز است.
کارشناسان توضيح مي دهند؛ برگ چاي مي تواند اين ماده را در خود ذخيره سازي کند.
گفتني است؛ عنصر فلوئور به ميزان کم براي جلوگيري از پوسيدگي دندانها مفيد است، اما ميزان بالاي آن عامل پوسيدگي و از بين رفتن دندانها است.
برچسب ها: چای ، کیسه ای ، دندان ، خراب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار