اسیدهای چرب امگا- 3، اسید های چرب غیر اشباع هستند که در بدن ساخته نمی شوند و می بایست از طریق رژیم غذایی (مانند ماهی ها و تخم کتان) و یا مکمل های غذایی در اختیار بدن قرار گیرند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد،مصرف اسیدهای چرب امگا- 3 به ویژه نوعی اسید چرب امگا- 3 موسوم به دوكوزاهگزانوئیك اسید (DHA) موجب بهبود حافظه و یادگیری در سالمندانی می شود كه مبتلا به اختلالات شناختی هستند.

دریافت DHA به مدت 6 ماه با بهبود حافظه و یادگیری در سالمندان مبتلا به اختلالات حافظه همراه است. پایین بودن سطح DHA موجب كاهش عملكرد شناختی در سالمندان مبتلا به آلزایمر می شود و بالا بودن سطح این اسید چرب خطر ابتلا به آلزایمر را كاهش می دهد.

دوران سالمندی در صورتی که با سلامت جسمی و روانی همراه باشد، می تواند یکی از رضایت بخش ترین دوران زندگی هر فرد محسوب گردد، اما متاسفانه در این سنین اغلب افراد دچار کاهش توانایی جسمی، ابتلا به بیماری های مزمن از قبیل بیماری های قلبی – عروقی و دیابت و همچنین مشکلات روانی می شوند./ب

برچسب ها: امگا ، الزایمر ، پیشگیری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.