به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد (ع)، گفت: غلات سبوس داری مانند گندم، ذرت و جو نیز از دیگر مواد موثر در کاهش جذب آهن هستند که لازم است به میزان کافی در رژیم غذایی بیماران تالاسمی گنجانده شود.
تاثیر مثبت آنتی اکسیدان ها در سلامت بیماران تالاسمی
سمانه عزیزی اضافه کرد: یکی دیگر از خطرات افزونی آهن در بدن بیماران مبتلا به تالاسمی ماژور، تخریب اکسیداتیو است که با مصرف آنتی اکسیدان ها، می توان این تهدید را کاهش داد.
این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد (ع)، عنوان کرد: ویتامین E، مهم ترین آنتی اكسیدان است که در روغن های گیاهی مانند روغن زیتون، روغن سویا و انواع مغزها به وفور یافت می شود./ع2