به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي سازمان نظام پزشکی، دکتر علیرضا صفایی اظهار کرد: میزان تورم بخش خصوصی 5/1 برابر تورم جامعه است و وابستگی به مسائل ارزی در بیمارستان های دولتی و خصوصی برای خرید وسایل و لوازم مصرفي زیاد است.
وی ادامه داد: با وجود مشكلات عديده، تاكنون بیمارستان های خصوصی سعی در حفظ کردن کیفیت کار خود داشته اند . این کیفیت با سوبسیدی که پزشکان از جيب خود براي درمان بيماران پرداخت می کنند تا کنون حفظ شده است اما اگر این وضعیت ادامه یابد متاسفانه خیلی از بیمارستان ها در معرض تعطيلي قرار میگیرند.
مدیرعامل بیمارستان توس در این زمینه توضیح داد: ما تعرفه ها را با توجه به تورم عادی جامعه در نظر گرفته بودیم؛ اما در حال حاضر با توجه به سرعت رشد بالای قیمت ارز، اگر بخواهیم کیفیت این بخش را حفظ کنیم باید تعرفه ها به خصوص در بخش هتلینگ افزایش یابد. البته پزشکان دارای مطب، یا پزشکان دارای k جراحی و بیهوشی نیز باید به تعرفه هایشان افزوده شود.
وی تاکید کرد: اگر ما این کار را انجام ندهیم با همین مشکل آزمایشگاه ها مواجه خواهیم شد که به دلیل گران شدن کیت های آزمایشگاهی بسیاری از آزمایشگاه ها تعطیل شده اند. اگر تعرفه ها اضافه نشود، معضلاتی نظیر زیر میزی که هیچ گاه ما این موضوع را تایید نمی کنیم در میان جامعه رواج خواهد یافت.
دكتر صفايي خاطرنشان كرد: واقعیت این است که یا باید هزینه ها بر اساس تورم افزایش یابد یا ما دچار هرج و مرج در بخش درمان جامعه پزشکی مواجه خواهیم شد و باید مسائل انتظامی و کنترل بیشتر شود. بی تردید ضرر اصلی آن به مردم باز خواهد گشت؛ مردم ما ارزش این را دارند که خودشان حق انتخاب داشته باشند که کجا درمان شوند و هزینه ها باید به گونه ای باشد که تنها 20 درصد از سوی مردم پرداخت شود و بقیه آن را بیمه ها پرداخت کنند./ح