شرکت ژاپنی اکتشاف ماه با شرکت معدنکاری ماه همکاری کرده است تا بفهمد چگونه می‌تواند بیشترین مقدار گاز هلیوم-۳ را در سطح ماه به دست آورد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - اهمیت گاز هلیوم-۳ در این واقعیت نهفته است که با توجه به تشدید رقابت فضایی میان آمریکا و چین، این گاز انرژی مورد نیاز برای ۱۰۰۰۰ سال آینده زمین را داراست.

این گاز، هلیوم ۳ نامیده می‌شود که در سطح ماه موجود است و ارزش آن حدود ۴ تریلیون دلار تخمین زده می‌شود که اهمیت عمده‌ای در صنعت معدن قمری در آینده خواهد داشت؛ تجارتی به ارزش یک تریلیون دلار. به خصوص که ژاپن می‌خواهد در این مسابقه جایگاه برتری کسب کند.

محققان بر این باورند که ماه حاوی بین یک میلیون تا سه میلیون تن گاز کمیاب به نام هلیوم-۳ است که برای تامین انرژی زمین برای ۱۰۰۰۰ سال آینده کافی است.

تاکشی هاکامادا، بنیانگذار و رئیس iSpace، در اظهاراتی گفت:« اقتصاد ماه به بسیاری از منابع مهم به جز آب بستگی خواهد داشت و تلاش برای استفاده از این منابع مهم است.»

محققان بر این باورند که گاز گرانبهای هلیوم، در تله‌های سرد در لایه‌های بیرونی و سنگی ماه پنهان شده است که استخراج آن را نسبتاً آسان می‌کند و می‌توان از آن در ادغام هسته‌ای و به عنوان یک منبع انرژی تقریباً بی حد و حصر استفاده کرد، بدون این که زباله‌های رادیواکتیو خطرناک آزاد کند.

این موسسه قمری و سیاره‌ای تاکید کرد که یک گرم هلیوم ۳ حدود ۱۴۰۰ دلار قیمت خواهد داشت؛ این بدان معناست که ارزش یک تن حدود ۱.۲۶ میلیارد دلار و سه میلیون تن ۳.۷۸ تریلیون دلار خواهد بود.

iSpace و Magna Pietra در بیانیه‌ای مشترک گفتند که این ماده را به روشی «غیر مخرب و پایدار» جمع‌آوری خواهند کرد.

دانشمندان بر این باورند که قطب جنوبی ماه یکی از متراکم‌ترین مناطق ماه است و همچنین امیدوارکننده‌ترین مکان برای یخ‌های مبتنی بر آب است که کلید سکونت انسان در آینده در ماه خواهد بود.

هم ایالات متحده و هم چین برای اولین نفری که فضانوردان را به ماه می‌فرستند با هم رقابت می‌کنند؛ شاهکاری که از زمان آپولو ۱۷ در سال ۱۹۷۲ تاکنون محقق نشده است.

ناسا در حال حاضر قرار است پس از یک سری تاخیر، فضانوردان آرتمیس ۳ را در اواسط سال ۲۰۲۷ بر روی قطب جنوبی ماه فرود آورد.

منبع: الیوم السابع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار