وزراي خارجه انگلیس و آلمان با انتشار بیانیه‌ هايي نسبت به انفجار دیروز در پایتخت لبنان واکنش نشان دادند.

به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران   به نقل از خبرگزاري فرانسه، ویلیام هیگ در واکنش به حادثه انفجار دیروز در بیروت، بیانیه کوتاهی را منتشر کرده است.

هیگ در بیانیه خود که شب گذشته صادر شد، آورده است: از بمب‌گذاری بزرگ امروز در بیروت وحشتزده شدم. این اقدامی مخوف و نشانه‌ای از خفتی بزرگ برای زندگی بشری است. فکر من پیش خانواده و دوستان کسانی است که جان خود را از دست داده‌اند و یا مجروح شده‌اند.

وی ادامه داد: ما کاملا به حمایت از دولت لبنان در تلاش‌هایش برای ساخت لبنانی پایدار و امن، متعهدیم.

گیدو وستروله وزیر خارجه آلمان نيز در واکنش به انفجار در لبنان درباره بی‌ثباتی در این کشور در پی ناآرامی‌ها در سوریه هشدار داد.

وستروله گفت: این یک تراژدی برای کشوری است که موقعیت حساسی دارد و  اگراین ناآرامی‌ها در دیگر کشورهای همسایه گسترش یابد، خطری بزرگ برای تمام منطقه خواهد بود.


برچسب ها: انگلیس ، آلمان ، انفجار ، بیروت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار