طرح ارتقاء کيفيت و شناسه توليدکنندگان زرشک سالم ايران باعث کاهش ضايعات و افزايش بهره وري اين محصول شده است.

حسيني رئيس انجمن زعفران و زرشک کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: طرح ارتقاء کيفيت و شناسه توليدکنندگان باعث افزايش کيفيت زرشک و کاهش ضايعات اين محصول مي شود.

وي ادامه داد: طرح فوق در حال اجراست و 10  الي 15 آبان ماه بازخورد طرح اعلام خواهد شد.

حسيني اضافه کرد: در اين طرح ابزار و تجهيزات لازم براي برداشت در اختيار توليدکنندگان قرار مي گيرد.

وي ادامه داد: همزمان با توليد محصول با آموزش به کشاورزان محصول سالم تري توليد مي شود و زرشک مستقيم چيده و به سبد انتقال مي يابد،‌ اين روش باعث کاهش ضايعات و راحت تر شدن فرآيند فرآوري، خشک کردن محصول و رسيدن به هدف بعدي مي شود.

رئيس اتحاديه زعفران و زرشک کشور ادامه داد: آناليز کامل زرشک در کشور صورت مي گيرد و بايد با ا طلاع رساني درست در خصوص فوايد زرشک زمينه افزايش مصرف زرشک تازه را در کشور فراهم کنيم.

حسيني خاطرنشان کرد: با توجه به اعتبارات اندک انجمن بخش کمي را تحت پوشش قرار داده ايم و اميدواريم دولت با ارايه اعتبار براي توسعه طرح تمام سطح توليد اين محصول را تحت پوشش قرار دهيم زيرا کشاورزان زيادي از اين طرح استقبال کردند./عب
برچسب ها: زرشک ، کیفیت ، تولیدکننده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار