در مراسمي باحضور وزير تعاون،كار و رفاه اجتماعي، رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مسوولان کشوری و لشگری، از برگزيدگان سیزدهمين مسابقات ملي مهارت تجليل شد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه اداره کل آموزش فني و حرفه اي آذربایجان غربی، در اين مراسم از 119 نفر از مدال آوران اين دوره از مسابقات ملي مهارت با اهداي لوح تقدير، تنديس و جايزه تقدير شد.

بنابرهمين گزارش در پايان سیزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت ـ انتخابی مسابقات جهاني مهارت آلمان -2013 كه از 16 تا 18 مهرماه برگزار شد، براساس نتايج اعلام شده از سوي كارشناسان داوري40 نفر مدال طلا،34 نفر مدال نقره و 45 نفر مدال برنز آوردند كه از مجموع 119 نفر مدال آور 15 نفر زن و 104نفر مرد بودند.همچنين 215 نفر موفق به كسب ديپلم افتخار اين دوره از مسابقات شدند.

معاون وزيرتعاون،كار و رفاه اجتماعي و رييس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: در اين دوره از مسابقات ملی مهارت، تعداد 670 رقابت کننده در 28 حرفه آموزشی در 3 حوزه در ادارات کل آموزش فنی و حرفه ای استان هاي البرز و تهران و مركز تربيت مربي و پژوهش هاي فني و حرفه اي با يكديگر به رقابت پرداختند.

دكتر كورش پرند درخصوص حرفه هاي اين دوره از مسابقات افزود: سیزدهمین مسابقات ملی مهارت در 28 حرفه آموزشی شامل: تأسيسات الکتريکي، فناوري اطلاعات – راه کارهاي نرم افزاري براي تجارت، آجرچيني، كاشيكاري ديوار و كف، طراحي گرافيك، الكترونيك، مكاترونيك، تبريد و تهويه، لوله كشي و گرمايشي، كابينت سازي (چوبی)، طراحي وب، طراحي مهندسي مكانيك، رباتيك، فناوري خودرو، صافكاري خودرو، نقاشي خودرو، تراش CNC، فرز CNC، طراحي فضاي سبز، اتصالات چوبي، ساخت و توليد، جواهرسازي، كنترل صنعتي، فناوري اطلاعات – مديريت سيستمهاي تحت شبکه، جوشكاري، آشپزي، قنادي ( شيريني پزي )، فناوري مد ( خياطي ) برگزار شد.

معاون وزير تعاون،كار و رفاه اجتماعي گفت: از ویژگی های خاص سیزدهمین مسابقات ملی مهارت حضور کارشناسان و داوران خارجی از جمله از کشورهای آلمان و سوییس به منظور ارتقای سطح داوری و ارزیابی این مسابقات بود.

رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور همچنین بيان داشت: همزمان با برگزاری این دوره از مسابقات ملی مهارت، نمايشگاه عمومی با عرضه دستاوردهای آموزش فنی و حرفه ای استان ها و نمایشگاه تخصصی با حضور فعال مراکز تولیدی، صنعتی و اصناف و گذر مهارت در محل برگزاري مسابقات در استان های تهران و البرز دایر بود.

وی تصریح کرد: گذر مهارت شامل غرفه هایی برای اجرای آموزش های کوتاه مدت رشته های مهارتی از جمله قاليبافي، قلاب‌بافي، صنايع چوبي ، صنایع دستی، تراش روي چوب، جواهرسازي، برش سنگ و رباتيك و سایر رشته هادر قالب آموزش های کپسولی است که افراد با سپری کردن دوره های آموزشی حداکثر 2 ساعته در رشته مورد نظر، موفق به کسب گواهینامه مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای می شوند.

رییس سازمان آموزش فنی و حرف ای کشور با اشاره به ارتقای جایگاه جمهوری اسلامی ایران در مسابقات جهانی مهارت طی سال ها اخیر بیان داشت: تیم ملی مهارت جمهوری اسلامی ایران، پس از 6 دوره حضور در مسابقات جهانی مهارت توانست در چهل و یکمین مسابقات جهانی مهارت - لندن 2011 رتبه کشور را در جمع نمرات میانگین شرکت کنندگان 10 رتبه ارتقا داده و دربین 51 کشور جهان به رتبه ششم نائل شود و بالاتر از کشورهایی چون انگلستان، کانادا، آلمان، فرانسه، نروژ، دانمارک، سوئد، مالزی، پرتغال و هلند قرار گیرد.

دكتر پرند درخصوص تسهيلات اعطايي به برگزيدگان سیزدهمین مسابقات ملي مهارت بیان داشت:اعطاي تسهيلات اشتغال و ايجاد كسب و كار، استفاده از برگزيدگان به عنوان مربيان آموزشي، معرفي به بنياد ملي نخبگان و ساير حمايتهاي مادي و معنوي براي جذب، حفظ و نگهداري آنها به عنوان نخبگان مهارتي كشور از جمله تسهيلات اعطايي به برگزيدگان مسابقات مهارت است.ضمن اينكه برگزيدگان پس از شركت در اردوي آمادگي براي شركت در مسابقات جهاني انتخاب مي شوند.

وی افزود: منتخبان نهایی این دوره از مسابقات ملی مهارت به همراه منتخبان دوازدهمین مسابقات ملی مهارت پس از شرکت در اردوهای آماده سازی به مسابقات جهانی مهارت - آلمان 2013 اعزام می شوند.

گفتنی است سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به عنوان نماينده ايران درسازمان جهاني مهارت(WSI) به طورسالانه مسابقات ملی مهارت را برگزارنموده و برگزيدگان آن را جهت شرکت درمسابقات جهانی مهارت که هر دو سال یکبار در یکی از کشورها اعزام می نمايد./س

برچسب ها: مهارت ، کشور ، ارومیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.