به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
مطالعات جدید نشان میدهد برخی از عوامل ژنتیکی ممکن است توضیح دهند که چرا برخی از افرادی که نوشابه یا سایر نوشیدنیهای شیرین را مصرف میکنند چاقتر از دیگران هستند.
محققان اظهار کردند: در افراد با استعداد ژنتیکی به چاقی نسبت به دیگران اثرات مضر قند و نوشیدنیهای شیرین بیشتر است.
نوشیدنیهای شیرین به احتمال زیاد به چاقی کمک میکنند زیرا کالری
آنها بالاست.
برای پیشگیری از چاقی باید از مصرف نوشابهها ون وشیدنیهای قندی جلوگیری کرد./س