مدیرکل توسعه طرح‌ها و تسهیلات معاونت سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور گفت: یکی از عوامل بسیار مهم و ضروری در توسعه گردشگری کشور تحریک تقاضای سفر و توزیع آن در طول سال است.





به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، حسن قدمگاهی صبح امروز در مراسم تجلیل از خادمان و معرفی واحدهای برتر گردشگری خراسان‌رضوی که در محل تالار اجتماعات هتل پارس مشهد برگزار شد، ‌با اشاره به وضعیت استان خراسان‌رضوی از لحاظ واحدهای اقامتی و مباحث گردشگری اظهار داشت: در خراسان‌رضوی تعداد واحدهای اقامتی و گردشگری در حال استفاده، بهره‌برداری و در دست ساخت از سایر نقاط کشور بسیار بالاتر است بنابراین اهتمام ویژه مسئولان استان را باید داشته باشیم.

وی افزود: البته در حال حاضر نیز واحدهای اقامتی و گردشگری در مشهد مقدس در حال ساخت و بهره‌برداری هستند و در این راستا با افزودن این واحدها می‌توان شاهد ظرفیت عظیمی در مشهد مقدس باشیم.

مدیرکل توسعه طرح‌ها و تسهیلات معاونت سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: البته به این نکته نیز باید توجه داشت که امروزه در کنار بهره‌برداری از یک واحد اقامتی شاهد افزایش ظرفیت بزرگی به گردشگری هستیم در حالی که در گذشته هر واحد تنها یک ظرفیت می‌افزود.

قدمگاهی یادآور شد: بنابراین در این راستا نیازمند تحریک تقاضای سفر و توزیع آن در طول سال هستیم تا بدین صورت تقاضا برای سرمایه‌گذاری هم بیشتر شود.

وی در بخش پایانی سخنانش تصریح کرد: همچنین از دیگر اقداماتی که در این راستا نیازمند آن هستیم، توسعه زیربناهای گردشگری است که باید بیش از گذشته به آن توجه شود؛ همچنین مسئولان کشوری و استانی باید بیش از پیش به صنعت گردشگری استان توجه داشته و به ظرفیت‌های موجود آن کمک کرد.

استاندار خراسان‌رضوی نیز در این مراسم با اشاره به توجه خاص دین مبین اسلام به صنعت گردشگری گفت: وقتی که صنعت گردشگری در کشوری از رشد و توسعه برخوردار می‌شود، فرهنگ و تجارت آن کشور نیز ارتقاء پیدا کرده و به خوبی رشد پیدا می‌کنند.

محمود صلاحی با بیان اینکه همزمان با توسعه گردشگری علم و غیره نیز رشد می‌یابند، افزود: یکی از موهبت‌های گردشگری توسعه امنیت، صلح و آرامش است چرا که امنیت پایه توسعه گردشگری است.

وی یادآور شد: در شش ماهه نخست سال جاری بخش عمده‌ای زائران امام رضا(ع) را پذیرا بودیم که قطعاً با این روند به رشد شاهد تحقق 27 میلیون زائر در سال جاری خواهیم بود./ج1

برچسب ها: مشهد ، توسعه ، گردشگری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.