به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان؛حميدرضا گرشاسبي در نشست خبري خود با رسانهها كه در سالن همايشهاي ادارهكل ورزش و جوانان استان برگزار شد، اظهاركرد: براساس برنامهريزيها و هدفگذاريهايمان قصد داريم از سليقهاي كاركردن شركتها و كارخانجاتي كه تيمداري ميكنند و داراي امكان ورزشي هستند، جلوگيري كنيم.
وي ادامهداد: ما براي پيش بردن اين هدفمان رشتههاي ورزشي را اولويتبندي كرديم و رشتههايي كه در اولويت بودند و مدالآوري در آنها نيز زياد بود را تقسيمبندي كرديم.
مديركل ورزش و جوانان خوزستان بيانكرد: هنگامي كه ديديم توان انجام اين كار را به تنهايي نداريم تصميم به راهاندازي اتاق فكر ورزش استان گرفتيم كه تاكنون در هيچ استاني تشكيل نشده است. ما اين اتاق فكر ورزش را به رياست استاندار تشكيل داديم و تمام دستگاههايي كه مرتبط با ورزش بودند و كار كلان ورزشي انجام ميدادند را درگير اتاق فكر كرديم.
وي عنوانكرد: در اين اتاق فكر ورزش با تلاش همكاران در بخش ورزش، طرح جامع ورزش استان تدوين و اين طرح با پنج كارگروه تشكيل شد كه خوشبختانه اين كار نتيجه داد. ما با تشكيل اين اتاق فكر بسياري از پروژههاي بزرگ را كه بلاتكليف بودند، ساماندهي كرديم.
گرشاسبي افزود: از ديگر اقداماتي كه طي تدوين طرح جامع ورزش انجام داديم، شناسايي استعدادها در شهرستانهاي مختلف بود. ما براساس اين طرح رشتههايي را كه در هر شهرستان در دو بخش آقايان و بانوان قدمت داشتند و ميتوانستند در آينده براي ما نتيجهبخش باشند در اولويت توجه قرار داديم.
وي گفت: ما به دليل اينكه اعتباراتمان پاسخگوي 47 رشته ورزشي در دو بخش آقايان و بانوان نيست، پس مجبور هستيم باتوجه به اعتباري كه در اختيار داريم، اولويتبندي كنيم و از شهرستان نيز خواستهايم بيشتر اعتباراتشان را در رشتههاي مستعد هزينه كنند و اماكن ورزشيشان را نيز در اختيار اين رشتهها قرار دهند.
مديركل ورزش و جوانان خوزستان ادامهداد: اگر ساير رشتهها توانستند خود را به اين رشتههاي مستعد و مدالآور برسانند، آنها نيز جزو طرح جامع ورزش قرار ميگيرند كه معتقدم اين طرح نتيجه داده و موفقيتهايي كه به دست آوردهايم، حاصل اين طرح ميباشد.
وي خاطرنشانكرد: همچنين به محلات توجه ويژه داشتهايم و دو مرحله المپياد محلات و روستايي و عشايري را برگزار كرديم كه خوشبختانه از دل همين مسابقات استعدادهاي خوبي شناخته شدند كه در حال فعاليت در عرصه قهرماني هستند.
گرشاسبي با بيان اينكه اكنون با آموزش و پرورش هماهنگ هستيم، گفت: كاملا با تربيتبدني آموزشگاهها يكي شدهايم و طي جلساتي كه داشتيم ابلاغ كرديم كه ادارهكل ورزش و جوانان استان و آموزش و پرورش هر دو از يك خانواده هستند.
وي خاطرنشانكرد: همچنين در بخش ورزشهاي همگاني تلاشهاي چشمگيري داشتيم كه ازجمله اقداماتي كه در اين بخش صورت گرفته است، برگزاري بيش از دو هزار همايش پيادهروي در سطح شهرستانها است.
مديركل ورزش و جوانان خوزستان ادامهداد: در شش ماهه اول سال 285 مدال انفرادي و 57 مقام تيمي در مسابقات كشوري داشتهايم. 210 كلاس آموزشي در رشتههاي مختلف برگزار كرديم و 220 ورزشكار استان به اردوي تيمهاي ملي مختلف دعوت شدند كه از اين تعداد 118 نفر به عضويت تيمملي درآمدند.
وي افزود: تاكنون 151 تيم به رقابتهاي قهرماني كشور اعزام كردهايم. همچنين تاكنون توانستهايم 24 مدال آسيايي و 22 مدال جهاني كه آخرين آن را در مسابقات وزنهبرداري پيشكسوتان به دست آوردهايم، كسب كنيم.
گرشاسبي اظهاركرد: در حال رفع مشكل اشتغال قهرمانان ورزشي هستيم و استاندار با گرفتن مجوز از وزير نفت به دنبال اشتغال اين قهرمانان است. نواب نصيرشلال در شركت مليحفاري مشغول به كار شده است و سايرين نيز بحث اشتغالشان رفع خواهد شد.
وي بيانكرد: طي چند روز آينده اولين المپياد ورزشي استان را در رده سني پايه برگزار ميكنيم كه اين المپياد در 17 رشته ورزشي در بخش آقايان و 12 رشته در بخش بانوان انجام ميشود كه 9 شهرستان ميزبان اين مسابقات هستند. در كل اين رقابتها براي استعداديابي و توجه بيشتر به ردههاي سني پايه برنامهريزي شده است.
مديركل ورزش و جوانان خوزستان گفت: در بخش عمراني بيش از 70 درصد مكانهاي ورزشي استان را طي دو سال و چندماه اخير، بازسازي و تجهيز كردهايم.
وي ادامهداد: پروژههايي مانند ورزشگاه 50هزار نفري غدير اهواز، پنج مهر آبادان، شهيد جهانآرا خرمشهر، سالنهاي دو هزار نفري بهبهان و انديمشك، سالن چهار هزار و 500 نفري اهواز، ورزشگاه شهيد مجديان دزفول، استخر آزادي اهواز و ورزشگاه جانبازان و معلولان اهواز را كه رها شده بودند، تعدادي از آنها را به سرانجام رسانديم و مابقي در دست احداث هستند.
گرشاسبي عنوانكرد: شروع به ساخت هفت خوابگاه ورزشي كردهايم كه كار ساخت سه خوابگاه به پايان رسيده و از آنها بهرهبرداري شده است و چهار خوابگاه باقيمانده نيز به بهرهبرداري خواهند رسيد.
وي عنوانكرد: كار احداث 15 استخر سرپوشيده جديد در استان را آغاز كردهايم و تمام شهرستانها تا پايان امسال استخر سرپوشيده در اختيارشان قرار ميگيرد. اعتبارات هشت استخر را وزير نفت تامين و مابقي استخرها از طريق اعتبارات استاني و ملي تامين ميشوند.
مديركل ورزش و جوانان خوزستان افزود: اعتبار هر استخر يك و نيم ميليارد تومان است و اين طلسم شكسته شد كه هر شهرستان استان چند استخر داشته باشد. همچنين در حال آمادهسازي ورزشگاه چهار هزارنفري فوتبال نزديك پيست دوچرخهسواري اهواز هستيم.
وي خاطرنشانكرد: تاكنون در دو سال و چند ماه اخير، 97 پروژه ورزشي به بهرهبرداري رسيده است كه 205 هزار 948 هزار مترمربع به سرانه فضاي ورزش استان با هزينهاي بالغ بر 94 ميليارد و 500 ميليون تومان اضافه شد.
گرشاسبي اظهاركرد: همچنين ارتقا سرانه ورزشي استان در بخش ادارهكل ورزش و جوانان استان از 32 صدم مترمربع براي هر نفر به 36 صدم مترمربع ارتقا پيدا كرده است. باتوجه به در نظرگرفتن سرانههاي دستگاههاي دولتي و خصوصي، اكنون سرانه ورزشي 88 صدم مترمربع براي هر نفر است كه تقريبا ميتوان گفت از نظر سرانه فضاي ورزشي، در كشور استان سوم هستيم.
وي تصريحكرد: 206 پروژه ورزشي را نيز در دست اقدام داريم كه اگر به بهرهبرداري برسند قطعا سرانه فضاي ورزشي استان افزايش مييابد. در حال حاضر، هزار و 203 مكان ورزشي در استان داريم كه 442 مكان مربوط به ادارهكل ورزش و جوانان استان، 407 مكان مربوط به دستگاههاي دولتي و 354 مكان مربوط به باشگاههاي خصوصي است.
مديركل ورزش و جوانان خوزستان عنوانكرد: در اين مدت، چهار مكان ورزشي را از مديرعامل مناطق نفتخيز جنوب به صورت اهدايي تحويل گرفتيم كه فضاي ورزشي اين مكانها 70 هزار و 148 مترمربع است. همچنين چهار مكان ورزشي را از استانداري هديه گرفتيم كه شامل يك استخر سرپوشيده، سالن چندمنظوره، يك سوله ورزشي در دست اقدام و يك سايت اداري بزرگ است.
وي گفت: در بخش روستايي استان نيز 40 پروژه ورزشي در دست اقدام است كه تعدادي از آنها افتتاح شدهاند. به غير از بخش ورزش، بخش جوانان نيز به ادارهكل ما اضافه شد كه در اين خصوص نيز اقداماتي داشتهايم./س