گوشت ترد، تازه و چاقش این آبزی بنام "چاپاق سیم" که در فصل باقلی و سیر تازه مصرف فراوان دارد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ماهی سیم از خانواده کپور ماهیان و نام علمیش Abramis brama  است. این ماهی در اروپا و آسیا از جمله دریای سیاه، دریاچه اورال و دریای خزر یافت می شود و از مهمترین ماهیان اقتصادی شیلات شمال به شمار می رود که در سالهای اخیر میزان ذخائر آن کاهش یافته و در خطر انقراض قرار دارد.

برای ماهیگیرانی که از منظر ورزش به ماهیگیری نگاه می کنند صید ماهی سیم، صیدی کلاسیک است. سیم در گذشته به وفور یافت می شد و از ماهیان مورد علاقه گیلانیان بوده که به طرز مخصوصی طبخ می شد؛ این ماهی را  ابتدا در نمک گذاشته تا گوشتش ترد و پوک و شور شود. بعضی آن را زیر خاکستر سرد می گذاشتند تا به شکل مورد نظر در آید و به آن اوره سیم می گفتند. این ماهی گرچه پر از استخوانهای ریزی می باشد ولی آنچنان سرخش می می کنند که دیگر استخوانی برایش نمی ماند. برای پیشگیری از انقراض این ماهی پرورش آن در استخرهااستان متداول شده است./ب

برچسب ها: سیم ، ماهی ، گیلان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.