به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
معاون امور باغبانی جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری تامین آب مورد نیاز ، خاک مرغوب ، سمپاشی به موقع و رسیدگی باغبانان را از عوامل موثر بر افزایش تولید زردآلو در استان اعلام کرد.
منصوری افزود: این مقدار زردآلو از 450 هکتار باغ های استان برداشت شد و بیشترین میزان تولید محصول زردآلو در سامان است.
برداشت زردآلو از اوایل خرداد آغازشده و تاکنون ادامه داشت .
برداشت میوه امسال در استان چهارمحال و بختیاری در مقایسه با پارسال بطور میانگین 20 درصدافزایش داشت و بیشتر میوه تولیدی استان به استانهای اصفهان و خوزستان ارسال شده است./س