این گوجه فرنگی های ریز زرد رنگ گلابی شکل که با بسته بندی در ظرف های کوچک در مناطقی از شهر کرمانشاه دیده می شود، گوجه زرد ایتالیایی نامیده می شود.
آرش کریمی از تولیدکنندگان گوجه زرد ایتالیایی در منطقه کرمانشاه، گفت: سال گذشته کشت این محصول را به صورت محدود در منطقه ماهیدشت کرمانشاه انجام دادم که موفقیت آمیز بود و با شرایط آب و هوایی منطقه سنخیت داشت و امسال کشت این محصول را به صورت گسترده تر انجام دادم.
کریمی گفت: این گوجه سرشار از انواع ویتامین ها و از جمله ویتامین c، کلسیم و سایر ریز مغذی ها می باشدو برای انواع تزئینات سالاد، انواع خورش ها و نیز تهیه ترشی مورد استفاده قرار می گیرد.
وی افزود :کشت اینگونه محصولات می تواند نقش موثری در اشتغالزایی و درآمد زایی برای کشاورزانداشته باشد.
کریمی عنوان کرد: در راستای توسعه سطح زیر کشت این محصول تلاش خواهم کرد./س