به گزارش
خبرنگار صنفي آموزشي باشگاه خبرنگاران، دكتر نسرین سلطان خواه معاون علمی ریاست جمهوری صبح امروز در مراسم افتتاحیه سومین جشنواره علم تا عمل طی سخنرانی گفت: طرح هایی که در این جشنواره ارائه شده بیش از 3 هزار طرح بوده که از میان 2851 طرح در مرحله اول پذیرش و از آن تعداد 1420 طرح که در مرحله تجاری شدن قرار گرفته است مورد انتخاب واقع شد که البته بسیاری از این طرح یا تجاری شده یا نمونه اولیه آن ساخته شده و یا به تولید انبوه رسیده است که در این میان نیازمند حمایت مسئولین برای فتح بازارهای داخلی و بین المللی است.
وی افزود: این جشنواره نمادی از روند تکمیلی پیشرفت کشور است چنانچه روند توسعه فناوری در دهه چهارم رشد بالاتری داشته است.
سلطان خواه تصریح کرد: اهداف توسعه فناوری تکامل یافته در ارائه دستاورد های فناوری و تجاری سازی و ثروت زایی در جامعه مورد توجه مقام معظم رهبری و مسئولین است.
وی به محور های جدید سومین جشنواره علم تا عمل اشاره کرد و افزود: زنجیره ارزش شرکت های دانش بنیان و دیپلماسی که نقش مهمی در تحقق اهداف شرکت های دانش بنیان دارند از محور های جدید این جشنواره است که البته یک مدل جدید همکاری بین دانش و صنعت به شمار می آید.
** حمایت از فناوران در بازارهای داخلی و منطقه ای سلطان خواه در ادامه گفت: شرکت های دانش بنیان دیگر احتیاج به زمین و ساختمان برای رسیدن به اهداف خود ندارند بلکه این شرکت ها نیازمند سرمایه انسانی متخصص و فکر و نوآوری و خلاقیت هستند که از ویژگی های بارز این شرکت ها به شمار می آید.
وی تصریح کرد: هم اکنون 9 شرکت دانش بنیان شکل گرفته که برای این شرکت ها الزامات و حمایت هایی از جمله حمایت مالی ( بر اساس صندوق نوآوری ، تسهیلات بیمه و مالیات) باید در نظر گرفته شود همچنین تسهیلات کسب و کار و حضور برای فتح بازار های داخلی و منطقه ای برای تسهیلات غیر پولی همچون بیمه و گمرکات از جمله حمایت های است که برای شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: به دنبال حمایت از شرکت های دانش بنیان با پیگیری در زمینه لایحه زنجیره ارزش افزودگی برای پیشرفت در این شرکت ها هستیم.
وی خاطر نشان کرد: همچنین برای حمایت بیشتر از شرکت دانش بنیان تسهیل در صادرات و جلوگیری از خروج مواد اولیه خام برای شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته شده که مورد حمایت دولت قرار گرفته است./عط