کارشناس تغذیه بیمارستان بوعلی سینا ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به اینکه زرشک دارای مقادر زیادی از ویتامین C است گفت: مصرف زرشک برای درمان اسهال، وبا، تب، کم خونی، مقابله با مالاریا و عفونتهای ریوی مفید و موثر است.
مظفری با بیان اینکه زرشک فشار خون را کاهش می دهد افزود: زرشک آرام بخش و محرک رحم است و به رشد طحال کمک می کند و خاصیت ضد باکتری و ضد التهاب دارد.
به گفته وی مصرف زرشک سیستم هاضمه را تحریک می کند و مرهم خوبی برای مشکلات کلیوی است.
وی یاد آور شد: غرغره کردن دم کرده زرشک برای رفع ناراحتی های دهان و گلو موثر است و مصرف زیاد آن برای خانم های باردار توصیه نمی شود./ب