خوردن زرشک دردهای دستگاه گوارشی را کاهش می دهد.

کارشناس تغذیه بیمارستان بوعلی سینا ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به اینکه زرشک دارای مقادر زیادی از ویتامین C است گفت: مصرف زرشک برای درمان اسهال، وبا، تب، کم خونی، مقابله با مالاریا و عفونتهای ریوی مفید و موثر است.

مظفری با بیان اینکه زرشک فشار خون را کاهش می دهد افزود: زرشک آرام بخش و محرک رحم است و به رشد طحال کمک می کند و خاصیت ضد باکتری و ضد التهاب دارد.

به گفته وی مصرف زرشک سیستم هاضمه را تحریک می کند و مرهم خوبی برای مشکلات کلیوی است.

وی یاد آور شد: غرغره کردن دم کرده زرشک برای رفع ناراحتی های دهان و گلو موثر است و مصرف زیاد آن برای خانم های باردار توصیه نمی شود./ب

برچسب ها: کاهش ، درد ، زرشک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.