به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان بخش های مورد استفاده گياه ،ساقه و برگ و ميوه آن است . ميوه گشنيز گرد و برنگ زرد است.
ازخواص داروئي گشنیز برطرف کردن بيماريهاي عفوني روده و ضد باكتري درد است.
تقويت كننده قلب و معده ، كمك به هضم غذا ، از بين برنده كرم هاي معده و روده ، تسكين درد دندان باجويدن تخم گشنيز، برطرف كردن اسهال خوني و تب تيفوئيد و زكام از خواص گشنیز است.
براي تقويت بدن نیز تخم گشنيز را پودر كرده و با نسبت مساوي با شكر و يا عسل مخلوط و میل كنيد
براي رفع بوی بد دهان هم سوپ گشنيز بخوريد
گشنيزاگر باندازه مصرف شودعوارضي ندارد ولي مصرف زياد از حد آن تولیدخستگي شديد مي كند و گاهي به خوابي عميق و گنگي و بي حسي منجر مي شود ./س