سید عمران تقوی
در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج گفت : شهرستان کهگیلویه به جهت داشتن اقلیمهای متفاوت و همچنین زمینهای حاصلخیز میتواند به قطب کشاورزی و دامپروری در جنوب کشور تبدیل شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه تقویت زیرساختهای کشاورزی را اساسیترین مرحله در رشد و توسعه کشاورزی دانست و افزود: باید با شناخت ظرفیتهای منطقه به دنبال رفع معضلات و تنگناها باشیم.
وی با بیان اینکه توسعه کمی و کیفی واحدهای دام و طیور از برنامههای اصلی جهاد کشاورزی کهگیلویه است، ابراز داشت: این واحدها در قالب تولید گوشت سفید، گوشت قرمز، شیر، تخم مرغ و عسل توسعه خواهند یافت.
تقوی با اشاره به اینکه بسیاری از دامداریها به صورت سنتی و غیر استاندارد اقدام به پرورش دام میکنند، اضافه کرد: بهسازی و ساماندهی دامداریهای روستایی میتواند نقش مؤثری در افزایش بهرهوری دامداریها داشته باشد.
وی ارائه و گسترش خدمات آموزشی و ترویجی را در جهت ارتقای سطح فنی بهرهبرداران بسیار اثربخش دانست و ابراز داشت: هر چه کشاورزی علمیتر و با کمک گرفتن از دانشآموختگان این رشتهها انجام شود، بازدهی بالاتری خواهد داشت.
مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه اقلیمهای متفاوت در شهرستان کهگیلویه را شرایطی مساعد برای توسعه زنبورداری عنوان کرد و گفت: امیدواریم که مردم ما با توجه به درآمد خوبی که این بخش خواهد داشت اقبال بیشتری نسبت به آن نشان دهند.
وی با انتقاد شدید از کسانی که وامهای کشاورزی را در بخشهای دیگر هزینه میکنند، عنوان کرد: اگر تنها بخشی از تسهیلاتی که برای توسعه بخش کشاورزی اختصاص داده شده در همین حوزه خرج شود، کشاورزی ما رشد و توسعه بیشتری تاکنون کرده بود.
تقوی بیان کرد: با توجه به ظرفیتهای عظیم انسانی در بخشهای مختلف کشاورزی که در استان وجود دارد در صورت انجام برنامههای منسجم کشاورزی استان ما گامهای بلندی را در آینده نه چندان دور در این راستا بر خواهد داشت./س