كوروش پرند در گفتگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران گفت: در راستاي تقاضا محور كردن آموزش هاي مهارتي به جاي عرضه محوري با برقراري تعامل و ارتباط با بخش هاي مختلف اقتصادي كشور تفاهم نامه ها و نيز قراردادهاي اقتصادي با بخش هاي خصوصي و دولتي منعقد شده است.
وي افزود: اين تفاهم نامه ها به منظور آموزش نيروي انساني و بخش هاي نفت، گاز، پتروشيمي، مسكن و صنايع ساختمان، انرژي هاي نو، نان و غله، پوشاك، برق، بهينه سازي، مصرف سوخت، خودرو، معدن و.. اشاره كرد.
رئيس سازمان فني و حرفه اي كشور خاطرنشان كرد: رويكرد تقاضامحوري بايد جايگزين عرضه محوري در ارائه آموزش ها شود تا بتوانيم آموزش ها را منطبق بر نياز بازار كار اجرا كنيم.
در ادامه رئيس كميسيون شوراها و امور داخلي مجلس شوراي اسلامي آموزش و كارآفريني را عامل رشد يك كشور خواند و گفت: توجه به اين مهم زمينه ساز توسعه كشور در همه جوانب خواهد بود كه بايد مورد توجه جدي قرار گيرد.
وي در ادامه آموزش هاي فني و حرفه اي را زمينه ساز توليد ملي دانست و تصريح كرد: فرهنگ كارآفريني بايد از اساس و ريشه در جامعه فرهنگ سازي شود.
اميري در ادامه به بازديد خود از مركز آموزش فني و حرفه اي شهرستان همدان اشاره كرد و خاطرنشان كرد: مديران بايد تلاش خود را دو چندان كنند و همانند اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان در راستاي وظايف خود مطلوب عمل كنند و روز به روز شاهد شكوفايي و توسعه در تمامي سطوح كشور باشيم./ز