به گزارش
گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره كل آموزش و پرورش استان شهرتهران، اماني معاون پرورشي و فرهنگي اين اداره كل افزود: در مناطق 19 گانه آموزش و پرورش شهر تهران مراكز ويژه داوطلبان پسر و دختر از هفته گذشته درحال فعاليت است كه با توجه به استقبال داوطلبان ، شمار اين پايگاه ها افزايش يافته است.
وي گفت : اين پايگاه ها همه روزه از ساعت 8و 30 دقيقه صبح تا 18 پذيراي داوطلبان هستند و تا زماني كه سامانه اينترنتي سازمان سنجش باز است و داوطلبان مي توانند رشتههاي انتخابيشان را ثبت كنند فعاليت اين پايگاه ها ادامه دارد.
اماني افزود: مهلت انتخاب رشته دانشگاهي 23 مرداد اعلام شده اما تمديد اين مهلت محتمل است با اين حال داوطلبان از تاخير در انتخاب رشته و ثبت آن به شدت بپرهيزند تا در روزها و به ويژه ساعات پاياني اين مهلت، با مشكلي روبرو نشوند./