مصرف غذاهای لبنی برای سلامت مغز مفید است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، افرادی كه مرتب محصولات لبنی مانند شیر، پنیر و ماست مصرف می كنند درآزمون های توانایی ذهنی از افرادی كه هرگز و یا بندرت محصولات لبنی مصرف می كنند امتیازات بیشتری كسب می كنند.

 مطالعات انجام شده بر روی بافت مغز به خوبی نشان می دهند كه عملكرد مغز به شدت به یك میزان خوب چربی وابسته است.مغز ما از 60 درصد چربی تشكیل شده است. سلول های مغز با لایه های میلین كه از 75 درصد چربی تشكیل شده جدا می شود و لازم است كه چربی میلین به طور مداوم جایگزین شود.

محققان با انجام مطالعه ای دیگری بر روی 104 فرد سالمند دریافتند، انسان های مسنی كه سطح چربی مفید بیشتری در خونشان دارند كمتر به بیماری آلزایمرمبتلا می شوند./س

برچسب ها: سلامت ، مغز ، لبنیات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.