استفاده از يك برنامه غذايي مناسب، تلاش براي كاهش وزن را دو برابر كرده و اثر بخشي و كارايي فعاليت هاي انجام شده براي كاهش وزن را نيز به ميزان قابل توجهي افزايش مي دهد.

ابوالفضل حفايي نژاد، متخصص غدد و متابوليسم در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: چاقي و اضافه وزن يكي از عوامل خطر اصلي ابتلا به بيماري هاي مزمن وخطرناك به ويژه ديابت، سرطان، بيماري هاي قلبي، عروقي و مغزي است، به همين دليل مقابله بااين عامل خطر بسيار ضروري است.

وي تصريح كرد: هر چند كه كاهش وزن در افراد چاق و داراي اضافه وزن اقدامي مهم و ضروري است، ا ما هر گونه اقدامي كه بدون برنامه ونظر يك متخصص صورت گيرد يا فقط براي مدت زمان كوتاهي انجام شود نمي تواند تاثيري در كاهش وزن داشته باشد.

وفايي نژاد با اشاره به اينكه انگيزه، تلاش و پيگيري سه مقوله مهم دراثر بخشي اقدامات انجام شده درراستاي كاهش وزن است تاكيد كرد: استفاده از يك برنامه غذايي مناسب تلاش براي كاهش وزن را دوبرابر كرده و اثر بخشي و كارايي فعاليت هاي انجام شده براي كاهش وزن را نيز به ميزان قابل توجهي افزايش مي دهد.

اين متخصص غدد و متابوليسم يادآور شد: اين تصور كه براي كاهش وزن بايد ميزان دريافت انرژي و كالري روزانه را به ميزان قابل توجهي كاهش داد يا وعده هاي غذايي را حذف كرد بسيار اشتباه است چرا ك مطالعات و بررسي هاي مختلف نشان داده اند كه حذف يا كاهش حجم وعده هاي غذايي در صورتيكه بدون برنامه باشد تاثير خاصي بر روي كاهش وزن و پايين آوردن شاخص توده بدني ندارد.

وفايي نژاد خاطر نشان كرد: اصل تغذيه اي كه در مورد تمام افراد داراي اضافه وزن و چاق مي توان به آن اشاره كرد، كاهش ميزان چربي غذايي و پرهيز از مصرف غذاهاي پرچرب و سرخ كردني و در عين حال مصرف متعال انواع ميوه ها وسبزي هاي تازه است./ح

برچسب ها: چاقی ، رژیم ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار