پس از روزه داری ، تغیرات مفید چربی های خون، تا یک ماه بعد حفظ می شود.

دکتر سید محسن خوش نیت نیکو، فوق تخصص غدد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، با اشاره به این که روزه داری ماه رمضان منجر به کاهش اندکی در ضربان قلب می شود گفت: آرامش روانی ناشی از روزه داری منجر به کاهش استرس روزانه و کاهش تولید صدا و افزایش دهنده ضربان قلب می شود.

این فوق تخصص غدد با تاکید بر این که کاهش ضربان قلب در روزه داری برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی مفید است خاطر نشان کرد: مصرف متعادل غذا و افطار کردن با مواد غذایی سبک می تواند از افزایش زیاد ضربان قلب و تپش قلب پیشگیری کند.

 خوش نیت نیکو یادآور شد: گرسنگی خون را کاهش می دهد و با مصرف غذا پس از گرسنگی فشار خون افزایش می یابد، بنابراین گرسنگی می تواند از طریق کاهش مختصر فشار خون اثرات محافظتی بر سیستم قلب داشته باشد.

* تاثیر روزه  بر چربی های خون

این عضو هیات علمی علوم پزشکی تهران گفت: تغییرات مفید چربی های خون ناشی از تغییر چربی های دریافتی به دلیل الگوی غذایی خاص ماه رمضان موجب می شود که این تغییر مفید چربی های خون تا یک ماه پس از پایان ماه رمضان نیز حفظ شود .

وی در پایان گفت: روزه داری ماه رمضان اثرات مفیدی بر سیستم قلبی عروقی افراد سالم دارد. /ح
برچسب ها: قلب ، روزه ، چربی خون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار