به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران حالا که ماه رمضان با فصل تابستان مقارن شده ملاحظات پزشکی و تغذیه ای برای روزه گرفتن در روزهای طولانی تابستان هم افزایش پیدا کرده است.
از آنجا که تعداد و حجم مواد غذایی دستخوش تغییراتی می شود 2اصل در تغذیه یعنی رعایت اعتدال و تنوع بیش از پیش اهمیت پیدا می کند. اینکه اول بدانیم خوردن چه چیزهایی در این ماه مفید است و صرف نظر از مصرف کردن کدام مواد غذایی بهتر است قطعا می تواند به کاهش عوارض ناشی از گرسنگی و تشنگی در روزهای گرم تابستان کمک کند.
بنابراین باید طوری برنامه ریزی کنیم که نیمی از احتیاجات بدن در این ماه که باید ساعتها و مدتهای طولانی بدون آب و غذا باشد تا حدی تامین شود.
بنابراین اصل برنامه ریزی دقیق و درست در مصرف کردن غذا یکی از اصولی است که مردم باید در این ماه به آن رعایت کنند.
در این زمینه فاطمه مسائلی رئیس اداره سلامت شهرداری منطقه 3 به خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: روزه برای جسم و روح انسان حکم شفابخشی دارد ولی باید از اصول بهداشتی برخوردار باشد.
وی ادامه داد: متاسفانه افراد در ایام ماه مبارک رمضان اصول تغذیه ای را رعایت نکرده و در پایان این ماه یا دچار سوهاضمه و یا اضافه وزن یا بیماری های گوارشی می شوند.
مسائلی تصریح کرد: متاسفانه یکی از عادت های غلط در افراد در رمضان مخصوصا در افطار این است که افراد برای رفع تشنگی خود شروع به آشامیدنی های سرد و خنک می کنند که برای دستگاه گوارش زیان آور است. پس باید سعی کنند افطار خود را با آب گرم باز کنند.
رئیس اداره سلامت شهرداری منطقه 3 گفت: افراد حتما باید در این ماه بصورت متعادل از سبزیجات استفاده کنند چرا که با مصرف درست وعده غذایی تغییرات در کلسترول خون ایجاد می شود./ل