حذف وعده سحری در ایام ماه مبارک رمضان موجب بروز عوارض جدی بر متابولیسم و سلامتی بدن می شود.

به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشكي با اشاره به این که برخی افراد برای کاهش وزن خود اقدام به حذف وعده سحری در ایام ماه مبارک رمضان می کنند اظهار داشت: این امر موجب بروز اختلالات در متابولیسم بدن، کاهش شدید قند خون ، بروز عوارض بر دستگاه گوارش و فعال شدن مکانیزم صرفه جویی در بدن می شود.
 
سعيده معاني در خصوص تاثير روزه بر روي وزن افراد گفت: به طور كلي روزه گرفتن باعث كاهش وزن نمي‌شود و بعضا افراد به دلیل کاهش فعالیت روزانه ،  مصرف بيشتر مواد غذايي و شیرینی  دچار اضافه وزن می شوند
 
وي افزود: در صورتي كه افراد خواهان كاهش وزن هستند بايد ميزان غذاي مصرفي خود را به ميزان 10 تا 15 درصد كاهش دهند.
 
اين كارشناس تغذيه با اشاره به این که فاصله بین سحر و افطار حدود 16 ساعت است اظهار داشت: بهتر است روزه داران در زمان سحر از مواد غذایی حاوی مواد پروتئینی ، کربوهیدرات  و قندهای طبیعی همچون شیر و خرما ، برنج های مخلوط و گوشت مرغ استفاده کنند .
 
معاني با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان در روزهای گرم سال قرار گرفته است به روزه داران توصیه کرد از مایعات فراوان به ویژه آب  حداقل 2 ليتر در فاصله افطار تا سحر استفاده کنند.
برچسب ها: گوشت مرغ ، قندخون ، شیر ، خرما
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار