فرشته امینی، کارشناس تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مواد غذایی افزون بر آب، 5 نوع اجزای تشکیل دهنده دارند که مواد مغذی لازم برای کار طبیعی بدن را در اختیار ما قرار می دهند که توجه به تامین آنها در هنگام افطار و سحر برای روزه داری بسیار با اهمیت است.
وی افزود: کربوهیدرات ها شامل قندهای ساده و پیچیده ای هستند که منابع اصلی انرژی برای بدن را تشکیل می دهند.
وی در ادامه تصریح کرد: چربی ها نیز منبعی از انرژی برای بدن هستند که باید در وعده های غذایی خود در طول افطار یا سحر به میزان لازم لحاظ گردد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: پروتئین ها عمدتا از نظر ساختن مواد تازه برای یاخته های بدن اهمیت دارند که باید حتما از راه مواد غذایی به بدن برسند و گفته می شود برای رشد و کار طبیعی بدن ضروری اند پس لحاظ کردن آنها در وعده های غذایی از اهمیت بالایی برخودار است./ح