به گزارش
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با بيان اين كه خوردن شير گرم و مقداري نان به همراه پنير و سبزي و نيز سوپ يا آش رقيق بهترين غذا براي افطار است، اظهار داشت: بدن انسان در زمان افطار نياز به يك منبع انرژي به شكل گلوكز دارد كه سريعا انرژي لازم را در اختيار بافت هاي بدن و خصوصا سلول هاي بافت هاي عصبي و مغز قرار دهد.
دكتر فروزان صالحي افزود: خرما يكي از بهترين مواد غذايي است كه فرد روزه دار مي تواند با آن روزه خود را بگشايد و منبع عالي از قند و املاحي چون پتاسيم و منيزيوم است.
وي تصريح كرد: شخص روزه دار بايد با غذايي سبك و در عين حال پر انرژي افطار كند و از مصرف غذاهاي حجيم، برنج و غذاهاي سرخ كردني و غذاهاي آماده اجتناب كنند تا بدن آرام آرام خود را آماده شام كند.
اين كارشناس تغذيه ادامه داد: افطار را با آب، خرما، كشمش، عسل و به طور كلي با يك قند طبيعي آغاز كنيد. خورن چاي كم رنگ، شير گرم، فرني و شير برنج و حليم كم روغن نيز مي تواند در آغاز افطار مناسب باشد./عط