مجيد زارعي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران افزود: بسياري از فارغ التحصيلان دانشگاهي به دليل نداشتن مهارت كافي و فقدان تجربه عملي نميتوانند به راحتي جذب بازار كار شوند و براي همين بايد در مراكز فني و حرفه اي آموزش هاي علمي لازم را بگذارنند تا بتوانند با مهارت كافي جذب بازار كار شوند.
وي افزود: قرار گرفتند آموزشهاي فني و حرفه اي در كنار آموزشهاي تئوري دانشگاهها مي تواند به كارهاي فراواني از جمله ريشه كن شدن بيكاري را در كشور به دنبال داشته باشد.
وي در ادامه به مصوبات سفرهاي استاني در خصوص احداث مراكز فني و حرفه اي اشاره كرد و تصريح كرد: در اين خصوص 26 مصوبه بوده كه 11 مورد از آنها به بهره برداري رسيده و 7 مركز نيز در حال احداث است كه سه مركز آن در هفته دولت به بهره برداري مي رسد.
معاون آموزش فني و حرفه اي استان فارس خاطرنشان كرد: همچنين در راستاي فعاليت هاي فني و حرفه اي شهار هر ايراني يك مهارت مورد توجه است كه با رايگان بودن تمامي دوره ها از بدو ورود، مشاوره،آموزشي و آزمون را ارائه گواهي نامه اين امر نيز محقق خواهد شد.
در ادامه احمدي مديركل آموزش فني و حرفه اي كردستان از رشد 43 درصدي عملكرد و فعاليت هاي حوزه آموزش سازمان فني و حرفه اي اين استان طي سه ماهه اول سال جاري نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و تاكيد كرد: آموزش هاي فني و حرفه اي در بخش اي مختلف خدمات، صنعت و آموزش هاي مهارتي در سطح استان ارائه مي شود.
وي افزود : اداره كل آموزش فني و حرفه اي كردستان در كارگاههاي پادگان كه علاوه بر مراكز ثابت در راستاي آموزش مهارت هاي حرفه اي براي سربازان تجهيز شده تعهد 46 هزار و 940 نفر ساعت را داشته كه عملكرد آن تا 49 هزار و 817 ساعت افزايش يافته است.
وي همچنين به تعهد فني و حرفه اي استان در مراكز جوار دانشگاهي نيز اشاره و خاطرنشان كرد: دانشگاههاي كردستان ، پيام نور، سنندج، آزاد سقز داراي مراكز جوار دانشگاهي به منظور ارائه آموزش هاي فني و حرفه اي هستند.
مديركل آموزش فني و حرفه اي استان كردستان خاطرنشان كرد: اين مراكز به عنوان پل ارتباطي صنعت و دانش عمل ميكنند و شرايطي را فراهم ميكند كه دانشجويان در كنار تحصيلات آكادميك آموزش هاي مهارتي را نيز ياد بگيرند./ف