فرماندهی یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف مواد روان گردان محلول در روغن خوراکی و دستگیری ۵ نفر در این رابطه، خبر داد.

سردار رضا بنی اسدی فر فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا، پیرامون این خبر بیان داشت: مأموران پلیس فرودگاه شیراز در پی کسب اطلاعات، مبنی بر اینکه فردی، با تشکیل باند تهیه، نگهداری و حمل مواد مخدر از نوع «شیشه»، قصد ترانزیت آن از طریق خطوط هوایی به مقصد کشور‌های همسایه را دارد، اقدامات لازم را به عمل آوردند.

وی افزود: با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد، این فرد قصد دارد با فریب تعدادی از مسافران خروجی به مقصد این کشور‌ها مقادیری مواد روان گردان از نوع محلول شیشه در قالب دو گروه ۲ نفره در ظرف‌های روغن خوراکی جاسازی و از مرز‌های هوایی فرودگاه‌های بین‌المللی مشهد و شیراز قاچاق کند.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: ۴ متهم در فرودگاه‌های شیراز و مشهد شناسایی و در اقدامی هماهنگ دستگیر شدند و در نهایت نیز سرکرده این باند مورد شناسایی قرار گرفت و دستگیر شد.

سردار بنی اسدی فر ضمن تقدیر از همکاران در پلیس فرودگاه شیراز و مشهد، که با هوشیاری و دقت نظر این محموله را کشف و اعضای این باند را دستگیر کردند، گفت: در مجموع از متهمان مقدار ۱۱ کیلو و ۸۰۰ گرم محلول شیشه جاسازی شده در ۸ بطری روغن خوراکی کشف و ضبط شد.

منبع: مهر

برچسب ها: پلیس ، روانگردان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار