بیشتر حجم میوه هایی که خورده می شود را آب تشکیل می دهد ولی 10 تا 15 درصد از میزان انرژی این میوه ها ناشی از قند است.

دکتر صابر حبیبی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، عنوان کرد: بیشتر حجم میوه هایی که خورده می شود را آب تشکیل می دهد، وی در ادامه مطلب خود افزود:  ولی 10 تا 15 درصد از میزان انرژی این میوه ناشی از قند است.

حبیبی تصریح کرد: قندی که در این میوه ها وجود دارد بیشتر از نوع فروکتوز است که البته توصیه می شود این میوه ها را به صورت آب نگرفته مصرف کنید چون افزایش فروکتوز در بدن می تواند باعث افزایش تولید تری گلیسرید شود.

وی اظهار کرد: به این دلیل به افرادی که کبد چرب دارند یا میزان تری گلیسیرید خونشان بالاست توصیه می شود این میوه ها را به صورت طبیعی مصرف کنند چرا که میزان فیبر موجود در این میوه ها می تواند در جذب قند و چربی تعدیل ایجاد کند.

حبیبی در ادامه گفت: همچنین این میزان فیبر هم می تواند بر سیستم گوارشی تاثیر مثبتی داشته باشد.

وی تصریح کرد: توت، توت فرنگی، گیلاس، و هلو میوه هایی هستند که افراد دیابتی می توانند از آن استفاده کنند.

حبیبی خاطر نشان کرد: به دلیل آن که میزان آب این میوه ها زیاد است و میزان قند موجود در آن به نسبت کمتر است./ح
برچسب ها: میوه ، قند ، فیبر ، دیابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۵ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
سپاس سپاس سپاس عالیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۵ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
سپاس سپاس سپاس عالیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۵ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
سپاس سپاس سپاس عالیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۵ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
سپاس سپاس سپاس عالیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۵ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۵ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۵ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
سپاس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۵ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
عالی