به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، سامان احمدی امروز اظهار کرد: در عصر کنونی فرهنگ نقش تعیینکنندهای پیدا کرده است و تمام فعالیتهایی که در راستای گسترش فرهنگ جامعه انجام میشود باید مبتنی بر تحلیل، پژوهش و اندیشه باشد.
وی افزود: گسترش رسانهها سبب شده تا تحولات فرهنگی در هر نقطه جهان در سراسر دنیا تاثیر گذار شود و به همین علت ما باید برای فرهنگ ملی خود و در سطحی خُردتر فرهنگ بومی و محلی خود به عنوان یکی از ارکان فرهنگ ملی برنامهریزی داشته باشیم و همواره باید تحولات فرهنگی جهان را رصد کنیم.
مشاور برنامه ریزی و امور اجرایی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان تاکید کرد: تمام فعالیتهایی که در راستای توسعه کشور و فرهنگ جامعه انجام میشود باید مبتنی بر تحلیل، پژوهش و اندیشه باشد.
وی افزود: از آنجا که فرهنگ یکی از پیچیدهترین عرصههاست، هر گونه تحلیلی در این عرصه که مبتنی بر علم و اندیشه نباشد، جامعه را دچار چالش میکند.
احمدی فعالیتهای پژوهشی مرتبط با حوزه فرهنگ را در راستای عملیاتی کردن سیاستها و خط مشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کمک به مدیران اجرایی عرصه فرهنگ دانست.
به گفته وی، تدوین اطلس فرهنگی استان توسط ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان به عنوان مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی در این خطه فرهنگخیز ماحصل تلاش پژوهشگران عرصه فرهنگ و هنر در استان کردستان است که نیاز به توجه بیشتر دستگاههای اجرایی در نهایی شدن این برنامه کلان به عنوان سندی موثر در توسه پایدار استان است.
وی با اشاره به برگزاری همایش «نقش سازمانهای مردم نهاد در توسعه فرهنگی» در بهمن ماه سال جاری توسط موسسه فرهنگی، هنری سروش، یادآور شد: در این همایش نقش سازمانهای مردم نهاد در مقولههای صنعت و فرهنگ، فرهنگ و کارآفرینی، محصولات فرهنگی غیرمجاز، روابط عمومیها و نقش آنها، تنوع فرهنگی، زبان فارسی و فناوری اطلاعات، سینما، موسیقی، رسانههای دیواری و شنیداری، فرهنگ و ادبیات، فناوری اطلاعات با رویکرد اجتماعی، تبلیغات، مطبوعات و خبرگزاریها، فرهنگ عمومی و مالکیت ادبی و هنری ارائه میشود.
رئیس اداره امور فرهنگی، مطبوعات و تبلیغات فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در پایان گفت: در راستای برگزاری این همایش چهار میزگرد فرهنگی - پژوهشی نیز برگزار میشود./ج1