سرپرست تولیدات گیاهی سازمان جهادكشاورزی خوزستان گفت: اجرای طرح كاهش ضایعات محصولات كشاورزی، افزایش 35 درصدی عملكرد محصولات زراعی را درپی داشته است.

'محمد قاسمی نژاد' در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان با اشاره به اینكه طرح كاهش ضایعات و افزایش تولید محصولات كشاورزی یكی از اهداف مهم مسولان كشاورزی است اظهارداشت: این طرح سال هاست با شگردهای خاص در مراحل مختلف رشد گیاه برنامه ریزی شده است.

وی افزود: این برنامه ریزی در قالب پروژه هایی مانند صرفه جویی در مصرف آب، بهبود روش های برداشت، فرآوری محصولات كشاورزی، كنترل عوامل زیان آور، مدیریت مزرعه، استفاده ازكودهای ریز مغذی به اجرا درآمده كه این امر موجب شده محصولات زراعی این میزان افزایش عملكرد داشته باشند.

قاسمی نژاد تصریح كرد: این طرح محصولاتی مانند گندم، جو، ذرت، كلزا، سبزی و صیفی، حبوبات و برنج را شامل می شوند.

سرپرست تولیدات گیاهی سازمان جهادكشاورزی خوزستان به برنامه هایی كه در خصوص كاهش ضایعات محصولات صورت گرفته اشاره كرد و گفت: تا كنون برنامه هایی از جمله احداث مزارع الگویی، پروژه مدیریت مزرعه، استفاده از كودهای آلی و زیستی، تشكیل دوره های آموزشی هم اندیشی، تهیه و تامین بذر با كیفیت، مدیریت كاهش ضایعات، مدیریت بهینه آبیاری، كنترل عوامل زیان آور دراین راستا انجام شده است.

وی همچنین احداث صنایع تبدیلی جهت فرآوری محصولات كشاورزی، استفاده از ادوات و ماشین آلات كشاورزی مناسب و دارای استاندارد در جهت اصلاح و بهبود روش های كاشت، داشت و برداشت را از جمله برنامه های انجام شده دراین ارتباط ذكر كرد./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.