صادرات فرآورده های لبنی مازندران امسال 60 درصد افزایش یافت .

معاون توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت / معدن و تجارت مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : در 3 ماهه نخست امسال تولید فرآورده های لبنی به 32 میلیون دلار رسید که در مقایسه با مدت مشابه پارسال که 20 میلیون دلار بود 60 درصد رشد داشت .

گلچوب افزود : صادرات فرآورده های لبنی در مقایسه با مدت مشابه پارسال بیش از لحاظ وزنی 57 درصد داشته به طوری که از رقم 14 هزار تن به 22 هزار تن افزایش یافت . بگفته وی این فرآورده های لبنی به کشورهای عراق / کویت و عربستان صادر می شود . وی با اشاره به راه اندازی واحدهای تولیدی کوچک و بزرگ در کشور گفت : نیاز کشور به واردات کالاهایی نظیر پنیر سفید برطرف شده و اکنون تلاش تولید کنندگان استان در زمینه تولید فرآورده های لنبی موجب شده پنیر به یکی از مهمترین محصولات صادراتی استان تبدیل شود . وی راه اندازی میز تخصصی صادرات لبنیات در استان و بررسی مسائل و مشکلات این بخش / تدوین و برنامه راهبردی و آنالیز مشکلات این صنعت و تلاش برای رفع آنها را از مهمترین اهداف تشکیل این میز تخصصی بیان کرد ./س
برچسب ها: صادرات ، لبنی ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.