دکتر کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:
آلزایمر بیماری است که در کهنسالی شیوع دارد و خیلی نمی توان روند آن را کند کرد اما با استفاده از مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب
امگا 3 مانند گردو،
ماهی، روغن سویا می تواند روند این بیماری را کند کرد.
وی افزود: تغذیه مناسب و استفاده از املاح و ویتامین ها می تواند تاثیر گذار باشد در غیر این صورت پزشک مکمل های غذایی مانند
ویتامین C و E و روی زینگ را تجویز خواهد کرد .
وی خاطر نشان کرد: مصرف تخم مرغ می تواند باعث تمرکز بیشتر در این بیماران شود، مصرف سه تخم مرغ در هفته به این بیماران توصیه می شود.
وي در پايان افزود: تغذیه مناسب باعث می شود قوای مغزی دیرتر تحلیل برود و فرد کمتر دچار فراموشی شود. آلزایمر بیماری است که به دلیل اختلالات عصبی باعث از بین رفتن سلولهای عصبی و از دست دادن حافظه می شود./ح