به گزارش
سرويس بين الملل باشگاه
خبرنگاران به نقل از شبکه پرس تي وي؛ ولاديمير پوتين در سخنراني خود در جمع سفيران روسيه در مسکو، از غرب براي برداشتن گامهاي يک جانبه به منظور حل درگيريهاي بين المللي به جاي پيروي از سازمان ملل انتقاد کرد.
رئيسجمهور روسيه گفت: "اين يک حقيقت است. از اين رو، مسلما تلاشهاي فردي در عرصه سياستهاي بينالمللي به منظور تداوم بخشيدن به نفوذ هميشگي و کسب منافع ژئوپوليتيک خود است. اين را ميتوان از عملياتهاي به اصطلاح بشردوستانه از صادرات دموکراسي موشک و بمب و مداخله در کشمکشهاي داخلي از جمله آنهايي که با بهار عربي به بار آورده شدند، مشاهده کرد."
پوتين اقدامات يک جانبه را مغاير با قوانين بين الملل دانست و گفت چنين اقداماتي به منزله مداخله در امور داخلي کشورهاي مستقل است.
وي همچنين دخالت نظامي غرب در ليبي در سال ۲۰۱۱ را محکوم کرد و گفت اجازه نخواهد داد چنين سناريويي در سوريه نيز تکرار شود.
پوتين تصريح کرد: "تراژدي که در ليبي اتفاق افتاد نبايد در کشورهاي ديگر از جمله سوريه تکرار شود."
وي از سفراي روسيه خواست نسبت به واکنش دشمنان سابق جنگ سرد مسکو آماده باشند.
وي در سخنراني ۲۰ دقيقهاي خود گفت: "براي هر گونه تحول وضعيت حتي نامطلوب ترين آنها آماده باشيد."
رئيسجمهور روسيه همچنين خاطر نشان کرد نفوذ غرب در جهان به علت بحران اقتصادي رو به کاهش است.
وي افزود: "مشکلات اقتصادي-اجتماعي داخلي که در کشورهاي صنعتي در نتيجه بحران (اقتصادي) رو به وخامت گذاشته است، نقش مقتدرانه غرب را تضعيف ميکند."