به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران اصفهان حسین یزدانمهر افزود: این سفره خانه با تغییر کاربری حیاط پنجم خانه تاریخی عباسیان به واحد پذیرایی و در مساحتی حدود 700 متر در یکی از محورهای شاخص گردشگری کاشان قرار گرفته که به ارائه خدمات پذیرایی در قالب غذاهای سنتی و مدرن می پردازد.
به گفته وی یکی از اهداف سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری حفظ آثار تاریخی و ایجاد زیر ساخت های لازم برای توسعه گردشگری است.
وی ترغیب و تشویق بخش خصوصی را به منظور تغییر کاربری خانه های تاریخی کاشان به اقامتگاههای سنتی و نیز واحدهای پذیرایی را از جمله برنامه های این اداره بر شمرد و سفره خانه سنتی عباسی را گامی اولیه و ارزنده در راستای دستیابی به اهداف فرا روی سازمان دانست.
عملیات مرمتی سفره خانه سنتی عباسی با اعتباری معادل یک میلیارد و چهارصد میلیون ریال( یکصد و چهل میلیون تومان) در سال 89 آغاز و فروردین ماه سال 91 موفق به اخذ پروانه بهره برداری از اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان شد./ب