به گزارش
سرويس بين الملل باشگاه
خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري تلگراف؛ كار محققان بر روي پروژه هايي از اين دست، از سالها پيش آغاز شده كه در آخرين نمونه آن فرد ناشنوا يا كسي كه اصلا قادر به صحبت كردن نبود، تنها قادر به پاسخگويي به سوالهايي با جواب خير يا آري و يكسري سوالات محدود و مشخص بوده است.
اما در سيستم جديد با اندازه گيري و تحليل فعاليت هاي مغزي از طريق شناسايي متغير است. در ميزان جريان و اكسيژن خون و در واقع اسكن فعاليت هاي مغزي با در اختيار دادن صدايي مخصوص فرد، او را قادر به صحبت كردن و رساندن منظور خود به طور واضح مي نمايد.
در اين سيستم يك هجي كننده مغزي با يك بانك اطلاعاتي از الگوي نوشتاري وجود دارد كه شخص را قادر به صحبت مي كند.
اين وسيله و تكنولوژي آن هنوز در مرحله آزمايش و مطالعات ثانويه است كه در بسياري از آنها به موفقيت رسيده، اما هنوز زمان ورود آن به بازار مشخص نشده است.