فعالان شبکه‌های اجتماعی سوری پس از اینکه یکی از مقامات کرد در این کشور خواستار دخالت رژیم تروریستی اسرائیل در امور سوریه شد، علیه او موضع گرفتند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - در ساعات گذشته موجی از خشم در میان بسیاری از سوری‌ها در شبکه‌های اجتماعی علیه الهام احمد، رئیس مشترک اداره روابط خارجی اداره خودمختار در شمال شرق سوریه به راه افتاد. این مقام کرد در مصاحبه با روزنامه صهیونیستی جروزالم پست گفته بود که راه حل در سوریه و منطقه مستلزم مشارکت رژیم تروریستی اسرائیل است.

با این جود احمد دیروز دوشنبه ادعا کرد که منظورش این است که سوریه به گفت‌و‌گو‌های گسترده با مشارکت همه طرف‌ها نیاز دارد. با این توجیه قصد داشت که سخنان خود را تکذیب کند.

با این حال، موج خشم علیه الهام احمد ادامه یافت، رامی کوسا، یک نویسنده سوری در این خصوص گفت صرفا اشاره به گفتگوی یک جزء سوری با اسرائیل خیانتی بزرگ است. او همچنین تاکید کرد که مذاکرات غیرمستقیم تنها با پایان یافتن اشغال سوریه توسط اسرائیل به صلح می‌انجامد.

در مقابل، ریاض درار، مشاور شورای ریاستی شورای سوریه دموکراتیک، با بیان اینکه سخنان احمد ممکن است حاوی مغالطه‌های زیادی باشد، تاکید کرد که نیرو‌های دموکراتیک سوریه با دولت دمشق به تفاهم خواهند رسید.

منبع: العربیه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۴ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳
کشورهای عربی در خاورمیانه جدید و دائمی ، استان‌ها و شهرستانهای ایران می‌شوند.
اسرائیل محو می‌شود.
آمریکا از ایران بزرگ ( خاورمیانه) برای همیشه خارج می‌شود.
...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۰ ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
الان هنوز خوابی یا بیدارشدی ؟
Iran (Islamic Republic of)
شاهرخ
۱۸:۰۷ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳
متاسفانه کردها در ظاهر وطن پرست و عرق به خاک دارند ولی در عمل رهبرانشان نماد ذلت و وادادگی و انگل بودن هستند و عموما نیاز به وابستگی شدید به دیگران دارند تا بتوانند خودی نشان دهند.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۷:۵۸ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳
خدالعنت کندبر ارودغان وجولانی احمق را
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۲ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳
آخرش همینه که این بیچاره های بدبخت باید آویزون یه رژیم یاغی غاصب مورد حمایت بی قید و شرط آمریکا باشند تا به زعم خودشون بتونند به موجودیت پر از خیانت خودشون ادامه بدن!!!!
کردهای عراق هم آشکار و پنهان با صهیونیست ها مرتبط اند...خیلی جالبه که این احمق ها تجربه فلسطین جلو چشم رو نمی بینند با اینکه نوک دماغ شون هست و فاصله ی چندانی نداره!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۸ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳
به نظر من هم سوریه دست اسراییل باشه خیلی بهتره تا دست ترکیه و عربستان بیفته
قدرت اسرائیل برای همه ثابت شد
نباید اجازه داد ترکیه بیشتر از این قویتر شه و نفوذش بیشتر شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۰ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳
مگر به شما ربطی دارد آیا
Iran (Islamic Republic of)
حسنی
۱۶:۴۰ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳
حرف دلش را زده چون تاکنون از اسرائیل وامریکا پشتیبانی شده اند تنها برای منافع آنها را دنبال کرده اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۵ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳
منظورش گفتگوی همه جانبه بوده.
نه فقط دخالت اسراییل.
آخرین اخبار