كشف يك مولكول تازه اميدهاي تازه‌اي براي درمان سرطان‌هاي ريه ايجاد كرد.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از نشريه مديكال اكسپرس؛ دانشمندان موسسه ماكس پلانك در دانشگاه گيسن موفق به كشف يك نوع مولكول جديد به نام فسفودي استراز يا PDE4‌ براي از بين بردن سلول‌هاي سرطاني ريه شدند.

براساس اين گزارش محققان با استفاده از اين مولكول جديد و آزمايش آن بر روي مدل‌هاي حيواني و آزمايشگاهي توانستند از رشد سلول‌هاي تومورال در بافت ريه جلوگيري كنند.

اين گزارش مي‌افزايد محققان با تزريق سلول‌هاي توموريه بر روي موش‌هاي آزمايشگاهي و كاشت اين سلول‌ها در ناحيه‌اي از زير پوست موش‌ها، موفق شدند پس از مواجهه‌ي مولكول فسفودي استراز با سلول‌هاي تومورال، جلوي رشد سلول‌هاي تومور را گرفته و در نهايت آن را از بين ببرند.

براساس نتايج اين مطالعه، مولكول فسفودي استراز با مهار تقسيم سلولي تومور و نيز جلوگيري از ايجاد عروق خوني تغذيه كننده به سلول‌هاي تومور با مكانيسم مهار آنژيوژنز رشد سلول‌هاي تومورال را متوقف مي‌كند.

گفتني است: بيش از 95 درصد از بيماران مبتلا به انواع سرطان‌هاي ريه، سيگاري هستند و مطالعات اخير نشان مي‌دهد علاوه بر افراد سيگاري، اطرافيان آنها نيز به شدت در معرض ابتلا به سرطان‌هاي ريه هستند./ح
برچسب ها: سرطان ، سلول ، ریه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار