آبزیان در زمره سالم ترین منابع غذایی هستند که کمترین افزودنی ها و هورمونها را دارند .

مدیر کل شیلات گیلان با اعلام این مطلب به خبرنگارباشگاه خبرنگاران گيلان گفت : الگوی مصرف آبزیان در ایران محدود است و معمولاً ماهی به صورت سرخ کرده و در وعده های غذایی اصلی استفاده می شود .

حجت سعیدی با بیان اینکه با انواع روشهای فراوری می توان ماهی را با طعم های متنوع در وعده های مختلف غذایی مصرف کرد ، افزود : ایجاد توسعه صنایع تبدیلی شیلاتی برای حفظ و بهبود کیفیت ، در دسترس قرار دادن محصول ، کاهش ضایعات ، ایجاد ارزش افزود : و ایجاد اشتغال پایدار در استان امری ضروری است .

وی خاطر نشان کرد : گیلان با قابلیت های فراوان در بخش شیلات و آبزیان دارای ظرفیت های مناسبی برای ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی است .

گیلان با تولید 38 هزار و 97 تن ماهی در بخش آبزی پروری کشور ، رتبه دوم را دارد ./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.