به گزارش
سرويس بين الملل باشگاه
خبرنگاران به نقل
از شبکه تلويزيوني العالم، فواد ابراهيم درباره نگراني آمريکا از تغييرات نابهنگام سياسي در عربستان به دليل پيري مقامات ارشد اين رژيم گفت: پيري يکي از مهم ترين مشکلات ادامه بقاي رژيم عربستان سعودي است. اين کشور به دليل اين مشکل بارها با ناآرامي روبرو بوده است. عربستان سعودي از سال 1996 تا سال 2005 از سوي فردي (ملک فهد) اداره شد که هيچ قدرت جسمي و عقلي نداشت. امروز عبدالله بن عبدالعزيز شاه عربستان 86 ساله است. چگونه مي توان انتظار داشت چنين افرادي عربستان را به خوبي مديريت کنند. ديگر شاهزادگان سعودي نيز با بيماري هاي مختلفي دست و پنجه نرم مي کنند. رژيم عربستان وارد مرحله پيري شده است و اين رژيم شايستگي اداره اين کشور و اين ملت را ندارد. اين کشور به تغييرات بنياديني نياز دارد. رژيم آل سعود قادر به همسو شدن با تحولات زمانه نيست.
وي در ادامه درباره نگراني هاي آمريکا از احتمال فروپاشي رژيم آل سعود تصريح کرد: نگراني هاي آمريکا به دليل منافع اين کشور در اين منطقه است. پس از سرنگون شدن رژيم شاه (مخلوع) و پيروزي انقلاب اسلامي ايران در سال 1979 و از بين بردن سيستم امنيتي دو ستوني، اين رژيم عربستان است که منافع آمريکا را در منطقه خاورميانه تامين مي کند. بنابراين پير شدن رژيم آل سعود و تاثيرات داخلي و منطقه اي آن براي واشنگتن نگران کننده است. امروز شمار زيادي از قيام هاي مردمي منطقه بر عربستان سعودي تاثيرگذاشته است. همه اقشار مردمي در عربستان خواهان مشارکت در اين تحولات دموکراتيک در منطقه خاورميانه هستند. امروز رژيم آل سعود حتي در عرصه اقتصادي شکست خورده است. حتي درآمد سرانه عربستاني از بحرين که به کمکهاي عربستان وابسته بوده کمتر است. عربستان با بحران کمبود مسکن و بيکاري فزاينده روبرو است. نگراني آمريکا از رژيم آل سعود يک نگراني واقعي است چرا که اين رژيم قادر نيست اوضاع عربستان را مديريت کند.
فواد ابراهيم با اشاره به اينکه مرگ شاه فعلي عربستان در آينده بحران سياسي بزرگي را در اين کشور ايجاد مي کند، تصريح کرد: ملت عربستان تقريبا رژيم آل سعود را تحريم کرده است و هيچ رابطه حسنه اي ميان ملت و حکومت وجود ندارد.