به گزارش
سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران، محمدرضا اسماعيلي مدير عامل اتحاديه تعاوني هاي توليد كننده و فراورده هاي لبني در خصوص ادعاي صنايع لبني بزرگ بر استفاده ي كارخانه هاي لبني كوچك از مواد شوينده در شير افزود: در هر كارخانه اي مامور كنترل بهداشتي به عنوان ناظر كنترل كيفي و فني در حضور دارد.
وي ادامه داد: كارخانه هاي كوچك صنايع لبني به دليل كوچك بودن، كنترل و نظارت بيشتري نسبت به كارخانه هاي بزرگ در آنها صورت مي گيرد و شيرها هر روز آزمايش و سپس وارد خط توليد مي شوند.
وي افزود: در كشور واحدهاي فله فروشي و سنتي بسيار افزايش يافته و مردم بدون در نظر گرفتن نكات بهداشتي از آنان خريداري مي كنند.
وي تصريح كرد: اگر از بهترين فله فروشي لبني در شرايط آزمايشگاهي نمونه گيري شود، خواهيم ديد بار ميكروبي اين محصولات بسيار بالاست.
وي اظهار كرد: برخي فله فروشي ها، شيرهاي پاكتي تاريخ گذشته را خريداري مي كنند و براي سالم ماندن ظاهر شير و تكه تكه نشدن آن، مواد شوينده استفاده و به صورت باز به مردم مي فروشند.
وي خاطر نشان كرد: ادعاي برخي از صنايع لبني بزرگ مبني بر استفاده ي كارخانه هاي كوچك از مواد شوينده است كه اين امر تنها يك موضوع پوچ و واهي است./عب