به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، موسوي رئيس سازمان جهاد كشاورزي در نشستي در سازمان جهاد كشاورزي با بيان اينكه سرانه مصرف گوشت قرمز 12.5 كيلوگرم است گفت: استان تهران سالانه حدود 146 هزارتن نياز به گوشت قرمز دارد.
وي ادامه داد: استان تهران در روز 400 تن گوشت قرمز نيازمند است كه 200 تن آن از استان ها و گاهي هم از واردات تامين مي شود.
وي تصريح كرد: در استان تهران 10 هزار و 25 واحد دامداري با 1 ميليون و 760 هزار رأس دام وجود دارد كه 6.665 دام آن شيري و 3 هزار و 360 واحد آن پرواري است.
موسوي تاكيد كرد: از آذرماه 89 تا اسفند ماه سال گذشته قيمت گوشت قرمز براي مصرف كننده 22 درصد افزايش پيدا كرده اما قيمت خريد از توليدكننده تنها 2.3 افزايش داشته است.
وي ادامه داد: براي كاهش چالش در گوشت قرمز طي جلسه اي با اتحاديه گوشت گوسفند و گاو و اتحاديه توزيع كنندگان گوشت توافق كرديم كه توليدكننده مستقيم گوشت را به اتحاديه هاي توزيعي تحويل دهند.
وي تصريح كرد: در استان تهران از كل دامداري ها 63 درصد واحدها فعال هستند و تنها 30 درصد آنها غيرفعال مانده اند و تا سقف 70 درصد دام دارند كه براي افزايش توليد گوشت بايد ظرفيت خالي واحدها فعال شوند.
موسوي خاطرنشان كرد: با تكميل ظرفيت واحدهاي فعال مي توانيم ميزان توليد گوشت را به 400 تن در روز برسانيم./عب