مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: سیگنال‌های خوبی به ما رسیده و انجام پروازهای لبنان در حال پیگیری است.

حسین خانلری، مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران  گفت: نرخ بلیت برای پروازهای نوروزی افزایش نمی‌یابد؛ برای نوروز افزایش پروازها به میزان ۳۵ درصد را پیش‌بینی کرده‌ایم.

وی ادامه داد: موضوع پروازهای لبنان از سوی وزارت امور خارجه در حال پیگیری است، ما هواپیما اختصاص داد‌ه‌ایم و پرواز را برقرار کردیم، امیدواریم پرواز امروز انجام شود و برنامه‌ای برای کنسلی نخواهیم داشت.

او بیان کرد:از ۲۳ اسفند تا ۱۵ فروردین این افزایش پروازها را حفظ می‌کنیم؛ افزایش نرخ بلیت را برای نوروز لحاظ نکرده‌ایم.

خانلری با بیان اینکه ۵۰ درصد ظرفیت پروازهای حج تمتع توسط هما انجام می‌شود، ۱۳ اردیبهشت اولین پرواز است گفت:۲۸ روز رفت و ۲۶ روز برگشت خواهیم داشت؛ روزانه ۲ پرواز حج عمره انجام می‌دهیم.

مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی با بیان اینکه ۱۵ فروند هواپیمای ای‌تی‌آر خریداری شده بود که تاریخ تقویمی قطعات آن گذشته بود ۳ سال گذشته برخی قطعات تعویض شده است. برنامه ما برای تعمیر است. وزارت راه و وزیر راه وشهرسازی فرزانه صادق بودجه خوبی به بخش تعمیرات اختصاص داده است. در ۶ ماه آینده ای‌تی‌آر های هما فعال می‌شود.

خانلری اظهار کرد: در زمان حاضر ایران‌ایر ۱۷هواپیمای فعال در ناوگان خود دارد که با استفاده از آنها پروازهای داخلی و خارجی را انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: یک سری پروازها برای ایرلاین ملی تکلیفی است؛ این پروازها به نقاط کم‌برخوردار انجام می شود که دولت ما را مکلف به انجام دادن آنها کرده است.

وی افزود: پروازهای سیاحتی، زیارتی، خاورمیانه و آسیای دور جزو برنامه‌های ایران ایر است.

مدیرعامل هما در ادامه با اشاره به هواپیماهای زمین‌گیر، گفت:‌برای این هواپیما پیش‌بینی قطعه می‌کنیم و تهیه قطعات به دلیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا مقداری سخت است. اما خوشبختانه شرکت‌های قوی داخلی برای تعمیر هواپیما داریم.

 

برچسب ها: حمل ونقل ، پرواز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شهروند لبنان
۱۳:۳۴ ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
این همه برای لبنان پول جمع کردید، بعد لبنان حتی نمی‌ذاره یه هواپیمای ایرانی فرودگاه بیروت بشینه??
آخرین اخبار