مدیر کل منابع طبیعی و آبخیز داری خراسان شمالی گفت: درصورت مهار نشدن آفت در جنگلهای خراسان شمالیخسارت اقتصادی به حداکثر می رسد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، موسی صابری با بیان این مطلب ،افزود: اغلب آفت این جنگلها هم اکنون در سن 3 الی 4 لاروی هستند که در صورت مهار نشدن و از بین نرفتن آن خسارت اقتصادی به حداکثر می رسد.

وی خاطر نشان کرد: 4 هزار و 500 هکتار از جنگلهای هیرکانی خراسان شمالی آلوده به این آفت می باشد.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیز داری استان ساماندهی و آموزش تعداد30 نفر کارگر محلی تعداد 15 اکیپ جهت اجرای دو عملیات تله گذاری و سمپاشی با مواد بیو لوژیک تجهیز شده اند.

صابری اظهار داشت: بررسی های صورت گرفته نشان می دهد که روشهای کنترلی اتخاذ شده در کاهش جمعیت آفت مناسب و موثر بوده است .

وی تصریح کرد: با توجه به فعال بودن دشمنان طبیبعی آفت در منطقه و نیز تاثیر سوء روشهای مبارزه بر روی آنها به نظر می رسد جمعیت آفت زیر آستانه زیان اقتصادی قرار گرفته است و مبارزه با این آفت در سایر مناطق آلوده ادامه دارد.

وی گفت: پروانه ابریشم بافت ناجور آفتی پلی فاز و خطرناک است که لاروهای این حشره در مرحله طغیان ، با تغذیه از برگهای درختان جنگلی چوب خوار و نیز به دلیل کاهش ذخیره غذایی درخت حساس به سرمای زمستانه می شود و ممکن است گاهی به خشکیدگی درخت منجرشود.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیز داری استان گفت: آفت ابریشم بافت ناجور در جنگلهای خراسان شمالی در حالت طغیان فروکش کرد

منابع طبیعی و آبخیز داری خراسان شمالی دو میلیون و 33 هزار و 36 هکتار است که از این وسعت یک میلیون و 414 هزار هکتار مرتع بیش از 183 هزار هکتار بیابان و 434 هزار و 550هکتار جنگل است./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.