کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشكي ياسوج گفت: مصرف مواد حاوی افزودنی‌ها و غذاهای فرآیند شده مانند سوسیس، کالباس، کنسروها و ترشیجات کارخانه‌ای موجب بالا رفتن فشارخون می‌شود.

سمانه عزیزی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج  افزود: باید مصرف نان‌ها و مواد کربوهیدراتی تصفیه شده که از آردهای سفید و بدون سبوس تهیه می‌شوند، به حداقل رسيده و از نان‌های سبوس دار مانند نان جو در رژیم غذایی استفاده شود.
وی توصیه کرد: لازم است براي حفظ سلامت بدن، به جای نمک از سبزیجات تازه یا خشک، ادویه جاتی مانند زردچوبه و دارچین، پودر سیر و آبلیموی تازه استفاده شود و از خوردن آجیل‌های شور، چوب شور و چیپس پرهیز کرد. /س
 
 
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.