به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه آماري گالوپ؛ مركز آمار گالوپ در جديدترين بررسي هاي خود روي ميزان رفاه انسانها در سراسر جهان اعلام كرده، در حال حاضر از هر 4 انسان بالغ، يك نفر از رفاه نسبي برخوردار است.
اين در حالي است كه زندگي آنها از حالت پررونق و شكوفا، به صورت "خوب" درآمده است.
براساس اين آمار؛ در 5 سال گذشته زندگي رفاهي انسانها در سراسر جهان شكوفا نبوده؛ بلكه از حالت پررونق به صورت رفاه نسبي درآمده است.
در برخي موارد كه افراد از رفاه نسبي و زندگي متوسط برخوردار بوده اند، اين آمار به شرايط سخت زندگي و معاشي نزول كرده است.
علاوه بر بحران اقتصادي، موضوعاتي همچون جنگ در عراق، افغانستان و بيداري اسلامي در كشورهاي عربي تاثيري چندجانبه بر ميزان رفاه معاشي انسانها در سراسر جهان داشته است.
گالوپ در بررسي خود، ميزان رفاه انسانها را به "شكوفا"، "پر كشمكش" و "سخت" تقسيم كرده و به آنها نمره 0 تا 10 داده است.
براساس اين بررسي ها؛ 40 درصد انسانهاي دنيا در حال حاضر با درآمد روزي 2 دلار بسر مي كنند. آنها در گروه انسانهايي هستند كه از حداقل ميزان رفاه برخوردار بوده و در گروه ميزان رفاه "سخت" قرار دارند.
55 درصد از اين افراد از حالت "پر كشمكش" به حالت رفاهي سخت سقوط كرده اند و تنها 10 درصد زندگي رفاهي پر كشمكش خود را حفظ كرده اند.
در اين ميان، ميزان رفاه زندگي انسانها در منطقه شمال آفريقا و خاورميانه كاهش چشمگيري داشته است. اين مناطق در مواجهه با بيداري اسلامي در كنار بحران اقتصادي بزرگترين صدمه در حيطه رفاه اجتماعي را داشته اند و به ورطه زندگي "سخت" سقوط كرده اند.
كشورهاي عمده توليدكننده نفت در منطقه (منا) نيز به دنبال تشديد مجادلاتي كه از سوي دولتهاي بزرگ غربي همچون آمريكا و كانادا بوده، بيشترين كاهش در ميزان رفاه زندگي را داشته اند.
بحران اقتصادي در كشورهاي غربي و نظام حاكم سرمايه داري بر آنها، موجب شده زندگي مردم اين منطقه از حالت "شكوفا" به حالت "پركشمكش" تبديل شود.
با اين وجود، ميزان رفاه فردي در كشورهاي آمريكاي لاتين و كارائيب، نسبت به ساير نواحي از كمترين تغيير برخوردار بوده و سطح زندگي آنها در حالت شكوفا يا پر كشمكش باقي مانده است.