پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به اختراع قطره چشمی موضعی کمپلکس لیدوکائین سیکلودکسترین برای نخستین بار در کشور شدند.

به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ این قطره با مالکیت دکتر علی اکبر صابر مقدم و در قالب مشارکت گروهی دکتر حامی اشرف، دکتر امید رجبی و دکتر روشنک سالاری به نتیجه رسیده است.

دکتر علی اکبر صابر مقدم رنجبر در مصاحبه با واحد خبر وب دا با اشاره به اینکه قطره بیحسی یکی از نیازهای اصلی در درمانگاههای چشم پزشکی به شمار می رود و در حال حاضر از داروهای بیحسی لیدوکائین تولید داخل و خارج کشور استفاده زیادی می شود اظهار داشت: در قطرهایی بیحسی که در حال حاضر مورد استفاده قرار می گیرد تنها سطح چشم بیحس می شود و در اعمالی که نیاز است برشهای عمیقتر بر روی چشم صورت بگیرد این قطره کاردبرد ندارد.

رئیس مرکز تحقیقات چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه برای انجام عملهایی که به برش و یا جابجایی ملتحمه نیاز است از داروهای تزریقی بی حسی استفاده می شود و به کار بردن سوزن در بیشتر موارد با درد و عوارض کره چشم همراه است خاطر نشان کرد: قطره چشمی ساخته شده در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با نفوذ پذیری در عمق چشم امکان استفاده بالینی در درمانگاه و عملهای جراحی همچون انحراف چشم و ناخنک میسر شد.

عضو هیئت علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: این قطره چشمی پس از تائید در کمیته اخلاق بر روی 30 بیمار مورد استفاده قرار گرفت که نتایج مطلوب آن در قالب مقالات و پایان نامه اعلام شده است.

دکتر علی اکبر صابر مقدم رنجبر افزود: مراحل مطالعه و ساخت این قطره در مدت یک و سال نیم به نتیجه رسیده است و با شماره 73234 در اداره ثبت اختراعات به ثبت رسیده است./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار