مقدار سدیم موجود در جو اندك و به همین خاطر خطر بالا رفتن فشار خون را كاهش می‌دهد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛این روزها همه مردم آگاهانه در جستجوی راهی برای سالم‌تر زیستن هستند چرا كه اكثر ما به دلایل مختلف مثل عادات بد تغذیه‌ای، بی‌تحركی، استرس، چاقی، سیگار و یا حتی مصرف الكل با خطرات جدی برای سلامتی‌مان مواجه هستیم.

سالم زیستن از یك تغذیه سالم آغاز می‌شود. اكثر ما روز را با مصرف صبحانه‌ای حاوی چربی و كالری زیاد آغاز می‌كنیم در حالی كه متخصصان تغذیه در این مقاله تاكید دارند برای آغاز روز وعده غذایی را انتخاب كنید كه حاوی مواد مغذی بدون چربی باشند، برای مثال جو یكی از بهترین گزینه‌های برای این منظور است.

این ماده غذایی، سریع و آسان آماده می‌شود و خواص مهم آن عبارتند از:

- جو حاوی فیبر محلول موسوم به بتاگلوكان است كه به كاهش كلسترول خون كمك می‌كند.

- مقدار سدیم موجود در جو اندك و به همین خاطر خطر بالا رفتن فشار خون را كاهش می‌دهد.

- فیبر محلول موجود در جو موجب كاهش سرعت جذب كربوهیدرات در دستگاه گوارش می‌شود و در نتیجه میل به زیاد خوردن را كاهش می‌دهد.

- خوردن جو همچنین موجب می‌شود زودتر و مدت طولانی‌تری احساس سیری كنید به همین دلیل برای افرادی كه می‌خواهند وزن خود را كاهش دهند بسیار مفید است.

- مقدار چربی و كالری موجود در جو پایین است و به همین دلیل برای سلامت كلی بدن انتخاب مناسبی است.

- جو منبع مناسبی از فیبر خوراكی طبیعی است و به درمان یبوست كمك می‌كند.


- جو همچنین حاوی تركیباتی موسوم به «فیتركمیكال» است كه خطر ابتلا به سرطان را كاهش می‌دهند./ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.